Π. Δερμιτζάκης, Τ. Παπάζογλου και Αρ. Καρασαλίδης μιλούν αποκλειστικά στο Infonews24 με την άφιξή τους στις Σέρρες (Βίντεο)


Ρεπορτάζ: Χριστίνα Χατζοπούλου

Η πιο θερμή υποδοχή περίμενε την αποστολή του Πανσερραϊκού, από τους φιλάθλους που την περίμεναν για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί, σαν μία αγκαλιά, τη μεγάλη άνοδο της ομάδας, μετά από 12 χρόνια, στη Super League 1.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Infonews24 ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης ανέφερε τα εξής:
«Έγινε μία κοινή προσπάθεια από όλους. Πρώτα από την ίδια την πόλη, από όλους τους φορείς, από τη διοίκηση, η οποία χάραξε συγκεκριμένο στόχο και φυσικά από το αγωνιστικό τμήμα, που προσπάθησε να τον υλοποιήσει.
Θεωρώ ότι ήμασταν πιστοί στο ραντεβού μας και θα έλεγα ότι ήρθαμε και σχετικά πιο νωρίς,
Να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους. Είμαστε μια οικογένεια, που με πάρα πολύ πίστη και συγκέντρωση στο πλάνο μας, προσπαθήσαμε και καταφέραμε, κάτι το οποίο έχει ανάγκη η Βόρεια Ελλάδα, ο νομός μας, η πόλη μας. Η επαρχία είναι τροφοδότης και του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, που ήρθε να χειροκροτήσει την προσπάθεια και την αναγνωρίζει. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας σε όποιο επίπεδο ή κατηγορία βρισκόμαστε, να διαφημίζουμε το λιοντάρι, το σήμα της ομάδας μας, γιατί θεωρώ ότι είναι τιμή για οποιονδήποτε το φοράει».

Ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Παπάζογλου δήλωσε αποκλειστικά στο Infonews24:
«Είναι η τρίτη φορά που το ζω και η πιο γλυκιά θα έλεγα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από 12 χρόνια η ομάδα επιστρέφει στην Α’ εθνική. Νοιώθω ευλογημένος και τα καλύτερα έρχονται. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά από την αρχή που ξεκινήσαμε. Ο κόσμος είναι καταπληκτικός».

Ο αμυντικός της ομάδας Αριστοτέλης Καρασαλίδης μιλώντας αποκλειστικά στο Infonews24 υπογράμμισε τα εξής:
«Μια διαφορετική χρονιά. Ήταν ένας προσωπικός στόχος η άνοδος με την ομάδα της πόλης μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αξίζει να το χαρεί κάθε Σερραίος, κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας, κάθε μέλος της διοίκησης. Όλοι μας, μετά από τόσο πιεστική χρονιά, αξίζει να το χαρούμε. Καταφέραμε να κάνουμε μια πολύ ωραία πορεία, δύσκολη, αλλά τις περισσότερες φορές στο τέλος χαμογελούσαμε».

Κοινοποίηση