Σέρρες: Θρηνεί η εκπαιδευτική κοινότητα για τον τραγικό θάνατο του Δημήτρη Χατζηαγοράκη

Με απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη δημοτικά σχολεία Σερρών 8ο και 25ο δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 15 Μαΐου, σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο του διευθυντή του σχολείου Δημήτρη Χατζηαγοράκη, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών.

Το όχημα που οδηγούσε 61χρονος διευθυντής εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.

Στη συνέχεια ο 61χρονος κινούμενος πεζός τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας στο οδόστρωμα και κατά την επιστροφή του στο όχημα παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του διευθυντή.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικων Σερρών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του για τον θάνατου του εκπαιδευτικού σημειώνοντας τα εξής: “Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών θρηνεί ένα ακόμα μέλος του. Ένα τραγικό συμβάν στέρησε τη ζωή του αγαπητου συναδέλφου Δημητρίου Χατζηαγορακη διευθυντή του 8ου Δημ.Σχολειου Σερρων.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Δημήτρη.”

Κοινοποίηση