Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών από Σέρρες: «Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση»

«Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση» φώναξαν οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, πολίτες και μέλη σωματείων στη συγκέντρωση διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στις Σέρρες.

Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών και απηύθυνε κάλεσμα για συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Ερμού και Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Οι συγγενείς των θυμάτων κρατώντας μαύρα αναμμένα κεριά στα χέρια, για μια ακόμη φορά ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για το δυστύχημα και να αποτραπεί η επανάληψη ενός τέτοιου τραγικού γεγονότος.

«57 είναι οι καταγεγραμμένοι τουλάχιστον επιβάτες και εργαζόμενοι των δύο τρένων που βρήκαν φρικτό και άδικο θάνατο στη σύγκρουση των δύο τρένων που κινούνταν για 19 λεπτά στην ίδια γραμμή με αντίθετη φορά. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε μέχρι τέλους και θα το κάνουμε για την καταδίκη των πραγματικών ενόχων και τη δικαίωση των αδικοχαμένων μας νεκρών. 57 τουλάχιστον ψυχές ζητούν δικαίωση» ανέφερε στην ομιλία της, η μητέρα της Αγάπης Τσακλίδου, φοιτήτριας στο τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ.

 

Κοινοποίηση