Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Πετρίτσι

Περιοδεία και σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ν. Πετρίτσι του δήμου Σιντικής από κλιμάκιο στελεχών του Κόμματος με επικεφαλής την Έλενα Τούσκα, υποψήφια βουλευτή, τη Δευτέρα 15 Μάη. Η υποψήφια βουλευτής Σερρών παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματος και ανέπτυξε τις θέσεις για την αγροτική παραγωγή.

Σε ανακοίνωσή, η τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Σερρών αναφέρει τα εξής:

«Από τις συζητήσεις με κατοίκους στα καφέ, στην πλατεία και στα υπόλοιπα καταστήματα, υπήρξε κοινή πεποίθηση ότι σε αυτές τις εκλογές της 21ης Μάη, ο λαός είναι πιο έμπειρος και πιο έτοιμος να βγάλει τα συμπεράσματά του για το που οδήγησαν και που συνεχίζουν οδηγούν οι αντιλαϊκές πολιτικές των Κυβερνήσεων ΝΔ, Σύριζα- ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ αλλά και των μικρότερων αστικών κομμάτων που γινόταν δεκανίκια τους, εγκλωβίζοντας τη λαϊκή δυσαρέσκεια σε ανέξοδους δρόμους.

Στη σύσκεψη η ομιλήτρια ανέπτυξε γιατί πρέπει να ριχτεί κόκκινο στην κάλπη από τους κατοίκους της περιοχής. Να ψηφίσουν με κριτήριο ποιο κόμμα αγωνίζεται μέσα και έξω από τη Βουλή για τον ίδιο το λαό και όχι για τους λίγους.

Παρουσίασε γιατί αντικειμενικά ο λαός μας να κάνει την έκπληξη αν η οργή του και η δυσαρέσκεια του συναντηθεί στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Επιπλέον ανέπτυξε θέσεις για την αγροτική παραγωγή, για την δύσκολη ζωή στην επαρχεία, για τις ελλείψεις σε υποδομές στην υγεία και την πολιτική προστασία, για τον Πολιτισμό.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το τι κάνουν και πως δρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ μέσα και έξω από τη Βουλή και για τη μη συμμετοχή του ΚΚΕ σε κυβερνήσεις αστικής διαχείρισης.»

Κοινοποίηση