Ορκίστηκαν 30 υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» στο Δήμο Σερρών

Τριάντα εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ορκίστηκαν ενώπιον του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη. Μετά από πολύχρονη εργασιακή αβεβαιότητα πλέον οι υπάλληλοι νοιώθουν ικανοποιημένοι γιατί οι αγώνες τους έπιασαν τόπο.

Ο Δήμαρχος Σερρών, ευχήθηκε στο μόνιμο πλέον προσωπικό, καλή θητεία, υγεία και δύναμη. Ο κ. Χρυσάφης συνεχάρη τους ανθρώπους του «Βοήθεια στο Σπίτι» που έχουν προσφέρει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια, πόσο μάλλον και στην περίοδο του κορονοϊού, παρέχοντες υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες και σε ηλικιωμένους του Δήμου Σερρών.

Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσάφης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Χαρμόσυνη ημέρα για τον Δήμο μας ή σημερινή! Καλωσορίσαμε με τον πλέον επίσημο τρόπο τους τριάντα(30) εργαζόμενους του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Σερρών, ύστερα από την πολύχρονη εργασιακή τους αβεβαιότητα.

Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας σε ηλικιωμένους, σε άτομα με ειδικές ανάγκες και σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.
Η εμπειρία, που απέκτησαν στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το Δήμο Σερρών και χαίρομαι που ως στελέχη καταλαμβάνουν τη θέση που τους αρμόζει!
Η προσφορά τους, ιδίως την περίοδο της πανδημίας αλλά και σε άλλες κρίσιμες καταστάσεις, που αντιμετώπισαν όλα αυτά τα χρόνια, είναι πραγματικά άξια θαυμασμού!
Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!»
Κοινοποίηση