Κέντρο Περιποίησης Άκρων Αρ. Δαρνάκα: Αντιμετωπίστε τις σκασμένες φτέρνες- Πώς να προλάβετε την εμφάνιση μυκητιάσεων στα πόδια

Τα πόδια μας καθημερινά δέχονται μεγάλες πιέσεις και για το λόγο αυτό το δέρμα τους αντίδραση στη συνεχή πίεση. Η αναπόφευκτη τριβή που δέχεται το πόδι δημιουργεί την υπερκεράτωση-σκλήρυνση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού ως προς τις πιέσεις όπου δέχεται. Η συστηματική πίεση το βάρος, η αφυδάτωση του δέρματος αλλά και η κληρονομικότητα είναι οι σημαντικότεροι λόγοι δημιουργίας υπερκερατώσεων.

Αντιμετωπίστε τις σκασμένες φτέρνες.
Το σημείο του πέλματος που κάνει πιο αισθητή την ύπαρξή αφυδάτωσης είναι οι φτέρνες.

Οι ενοχλητικές σκλήρυνσης αλλά και οι ρωγμές που ενδέχεται να δημιουργηθούν σε αυτό το σημείο του πέλματος είναι πιο συχνές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο μπορούν να αντιμετωπιστούν, αλλά και να προληφθούν εύκολα στο κέντρο Περιποίησης άκρων Αργυρώ Δαρνάκα.

Πώς να προλάβετε την εμφάνιση μυκητιάσεων στα πόδια
1.Προσοχή στα κοινά ντους. Τα γυμναστήρια τα κέντρα άθλησης οι πισίνες τα κάμπινγκ και πολλά άλλα μέρη έχουν συχνά κοινά ντους στα οποία πηγαίνουν πάρα πολλά άτομα.
2. Πάντοτε να στεγνώνετε πολύ καλά τα πόδια σας η ζέστη και η υγρασία είναι οι συνθήκες που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης μυκητιάσεων στα πόδια και τα νύχια.
3. Είναι σημαντικό να ενυδατώνετε τα πόδια σας πολύ καλά με ειδική ενυδατική κρέμα κάθε μέρα.
4. Χρησιμοποιήστε ταλκ ποδιών και παπουτσιών για να προλάβετε τις μυκητιάσεις της περιοχής.
5. Για να αποφύγετε τους μύκητες διαλέξτε παπούτσια που αερίζονται καλά γιατί αφήνουν τα πόδια σας να αναπνέουν.
6. Χρησιμοποιείτε πάντα μία συγκεκριμένη πετσέτα μόνο για τα πόδια σας. είναι πολύ σημαντικό να έχετε μία προσωπική πετσέτα που χρησιμοποιείτε μόνο εσείς και μόνο για τα πόδια σας.

Το Κέντρο Περιποίησης Άκρων της Αργυρώς Δαρνάκα, στην οδό Αμύντα 3, στις Σέρρες, σου προσφέρει μία ολοκληρωμένη περιποίηση, για όμορφα, εντυπωσιακά, αλλά κυρίως υγιή νύχια.

Τηλέφωνο: 2321 064399.

Επισκεφθείτε και τη σελίδα της επιχείρησης στο Fb, για να πάρετε ιδέες πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση