Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο κοινοτικό ιατρείο Σκουτάρεως από τον Σύλλογο Τριτέκνων Σερρών

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Σερρών στο κοινοτικό ιατρείο Σκουτάρεως. Το αμαξίδιο αποκτήθηκε από τη συλλογή πλαστικών καπακιών που συνεχίζει ο σύλλογος.

«Από την ανακύκλωση τους ανταποδίδουμε προς το κοινωνικό σύνολο προσφέροντας δωρεάν ιατρικά βοηθήματα σε Ιδρύματα του Νομού μας» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε.Σερρών «ΕΛΠΙΔΑ» αποτελούμενη από τον πρόεδρο Παπανίκο Νικόλαο , τον γραμματέα Αραμπατζή Νικόλαο και την ταμία Βασάκη Ευλαμπία παρέδωσε το αναπηρικό αμαξίδιο στο κοινοτικό ιατρείο Σκουτάρεως.

Επίσης, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών δόθηκε υποστηρικτικό διαγνωστικό ιατρικό υλικό (θερμόμετρα) και στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας στηθοσκόπια.

«Η δράση αυτή που υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά την Κοινωνική Προσφορά του Συλλόγου μας προς το σύνολο των Σερραίων της Π.Ε. Σερρών, βέβαια συνεχίζεται. Γι αυτό ζητούμε τη συνδρομή όλων και “Μαζεύομε καπάκια για καλό σκοπό” . Όποιος μαζεύει καπάκια και θέλει να ενισχύσει την προσπάθειά μας μπορεί να τα φέρνει στο Γραφείο μας Ν.Νικολάου 21 στο Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο(τηλ ανάγκης:6940626737 για μεγάλες ποσότητες)» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών.

Κοινοποίηση