Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Π. Σπυρόπουλος και ο δήμαρχος Σερρών Αλ. Χρυσάφης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασίας σε ολόκληρη τη χώρας. Στο 15ο δημοτικό σχολειο της πόλης των Σερρών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Σερραίους και τις Σερραίες που έσπευσαν να ψηφίσουν και ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

«Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, βλέπω ότι και πολλοί νέοι έχουν έρθει για να ψηφίσουν. Πρέπει να καταλάνβουμε όλοι ότι την τύχη μας την κρατάμε στα χέρια μας. Ελπίζω η προσέλευση του κόσμου να συνεχιστεί» ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος.

Στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο ψήφισε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του σχολείο με τη σύζυγό του. «Γιορτή της δημοκρατίας σήμερα. Σήμερα είναι η κορυφαία στιγμή για το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Η διαδικασία κινείται ομαλά, εκτός από μικροπροβλήματα τα οποία λύνονται. Ο καθένας σήμερα που ψηφίζει έχει μια νίκη γιατί η συμμετοχή είναι νίκη και νομίζω ότι το αποτέλεσμα που θα είναι η επιβεβαίωση της επιλογής των πολιτών, θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη ημέρα» τόνισε ο κ. Χρυσάφης.

Κοινοποίηση