Το Infonews24 στη «μάχη» της ενημέρωσης- Απ’ ευθείας συνδέσεις, συνεντεύξεις και εκλογικά αποτελέσματα


Το «στοίχημα» της ενημέρωσης κέρδισε το Infonews24, με τη «σφραγίδα» της έγκυρης δημοσιογραφικής ομάδας και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, με το… βλέμμα και το ενδιαφέρον όλης της χώρας να στρέφεται στο νομό Σερρών.

Τόσο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας, όσο και από την επίσημη σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο facebook, υπήρχε συνεχής ενημέρωση από τα εκλογικά τμήματα, τα κομματικά επιτελεία, αλλά και τα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων.

Με απ’ ευθείας συνδέσεις, συνεντεύξεις και τη μετάδοση εκλογικών αποτελεσμάτων, το επιτελείο του Infonews24 μετέφερε από την ώρα που άνοιξαν οι κάλπες, όλες τις εξελίξεις και το προεκλογικό κλίμα.

Η Χριστίνα Χατζοπούλου, ο Δημήτρης Κώττας και ο Δημήτρης Φωτκατζίκης μετέφεραν όλα τα νέα τόσο από τα επιτελεία των κομμάτων, όσο και από τα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων, αλλά και από τα εκλογικά τμήματα της πόλης των Σερρών και της περιφέρειας.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε ο Δήμος Αμφίπολης και συγκεκριμένα η Πρώτη, αλλά και τα υπόλοιπα χωριά, απ’ όπου ο Δημήτρης Μουρατίδης μετέφερε το κλίμα, με συνεντεύξεις, βίντεο και φωτογραφίες. Στη σύνταξη ήταν η Ζωή Χειμωνίδου.

Οι χιλιάδες επισκέψεις τόσο στον ιστότοπό μας, όσο και στην επίσημη σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο facebook, ήταν η έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης που έδειξαν για ακόμη μία φορά για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή τους στο Infonews24.

Σας ευχαριστούμε θερμά και μας «γεμίζετε» με χαρά, ικανοποίηση, αλλά και ευθύνη, προκειμένου να φαινόμαστε συνεχώς αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Κοινοποίηση