Κ. Καρπουχτσής: «Με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε διεκδικούμε μαζί για τις Σέρρες»


Την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι πολίτες εξέφρασε ο κ. Κώστας Καρπουχτσής, ο οποίος- εφόσον ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δεν κρατήσει την έδρα στις Σέρρες- θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και το νομό Σερρών στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρπουχτσής στο μήνυμά του ανέφερε τα εξής:
«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τις Σερραίες και τους Σερραίους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους να εκπροσωπήσω τις Σέρρες στο Κοινοβούλιο.
Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σκληρό.
Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην υπεράσπιση των αδύνατων, των ΜμΕ και της μεσαίας τάξης, παραμένει το ίδιο κρίσιμος και αναγκαίος.
Σε ένα μήνα θα διεξαχθούν ξανά εκλογές.
Η μάχη να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή, για τον τόπο, τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά, το μέλλον των Σερρών, συνεχίζεται.
Είναι ηθικό και πολιτικό χρέος μας να πείσουμε τους πολίτες, να σταθούμε μαζί απέναντι στον Κ. Μητσοτάκη και να αντισταθούμε στα σχέδια του ενάντια σε ένα Κράτος Κοινωνικό και Δίκαιο.
Στόχος να καταφέρουμε να αναδείξουμε τη δική μας πολιτική πρόταση, που συμμερίζεται τους πολλούς και όχι τους λίγους και εκλεκτούς.
Με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για τις Σέρρες».

Κοινοποίηση