Κέντρο Περιποίησης Άκρων Αρ. Δαρνάκα: Τα top χρώματα για να βάψεις τα νύχια των ποδιών


Ιδιαίτερα κατά τους θερμούς μήνες του χρόνου άνοιξη καλοκαίρι που φοράμε ανοιχτά παπούτσια και περνάμε αρκετές ώρες στην παραλία όλες θέλουμε να έχουμε όμορφα πόδια. Και μπορεί τα άβαφα νύχια να είναι μία χαρά όμως ένα ωραίο χρώμα θα αναδείξει πραγματικά του πεντικιούρ μας.

Ένα διαχρονικό και πολύ αγαπημένο χρώμα πεντικιούρ είναι το λευκό. Αν και έχει συνδυαστεί κυρίως με το καλοκαίρι που το άσπρο έχει γενικότερα την τιμητική του ακόμη και στα ρούχα Το λευκό μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο.

Το πιο σκούρο βερνίκι νυχιών δεν είναι άλλο από το μαύρο και μπορεί παλαιότερα να ήταν συνδυασμένο με το χειμώνα πλέον όμως πολλές γυναίκες δεν το αποχωρίζονται ούτε το καλοκαίρι.

Οι ροζ αποχρώσεις βερνικιών είναι πολύ δημοφιλής και στο πεντικιούρ αφού αποτελούν την πιο girly και θηλυκή επιλογή για το βάψιμο των νυχιών είτε πρόκειται για ένα nude ροζ ή για το baby pink και τη νέον απόχρωση του, το βερνίκι αυτό μπορεί να δώσει στα νύχια των ποδιών μία γλυκιά και εντυπωσιακή χρωματική εικόνα.

Τα βερνίκια σε αποχρώσεις του μωβ και του φούξια είναι εξίσου μαγευτικά για τα νύχια των ποδιών. Δίνουν ένα παιχνιδιάρικο και έντονο χρώμα στο πεντικιούρ που τραβάει τα βλέμματα.

Το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι διαχρονικό και πολύ σέξι. Είναι πάντα υπέροχο και κερδίζει τις εντυπώσεις ανεξάρτητα με την εποχή του χρόνου ή την περίσταση.

Μία γλυκιά και διεκδικεί ενδιάμεση στο ροζ και το πορτοκαλί απόχρωση είναι το ροδακινί. Ταιριάζει όμορφα στα νύχια των ποδιών προσθέτοντας χρώμα χωρίς υπερβολές.

Κοραλί απόχρωση στα νύχια διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία τόνων μερικοί εκ των οποίων τείνουν περισσότερο προς το ροζ ενώ άλλοι προς το κόκκινο. Οποιαδήποτε απόχρωση και αν επιλέξετε το πεντικιούρ σας Θα είναι μαγευτικό και πολύ μοντέρνο.

Στο Κέντρο Περιποίησης Άκρων της Αργυρώς Δαρνάκα θα βρείτε υπηρεσίες αισθητικής άκρων, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ καλλωπιστικό & θεραπευτικό, ονυχοπλαστική, nail art & design.

Το Κέντρο Περιποίησης Άκρων της Αργυρώς Δαρνάκα, στην οδό Αμύντα 3, στις Σέρρες, σου προσφέρει μία ολοκληρωμένη περιποίηση, για όμορφα, εντυπωσιακά, αλλά κυρίως υγιή νύχια.

Τηλέφωνο: 2321 064399.
Επισκεφθείτε και τη σελίδα της επιχείρησης στο Fb, για να πάρετε ιδέες πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση