Προεκλογικό «τρέξιμο» για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Σερρών


Αποφασισμένα να μην αφήσουν την εκλογική «μάχη» της 25ης Ιουνίου στην… τύχη της, είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες.

Έχοντας καλύψει το «έδαφος» σε τοπικό επίπεδο στις Σέρρες, με την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου να φέρνει το ΠΑΣΟΚ σε διαφορά περίπου 4.000 ψήφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη δίνουν καθημερινό αγώνα, με στόχο να ελαχιστοποιήσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά, να «κλείσει την ψαλίδα» δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στις Σέρρες, ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε φοβερά «λαβωμένος», αν αναλογιστεί κανείς πως στις εκλογές του 2019 είχε λάβει 26.055 ψήφους (ποσοστό 23.25%), ενώ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, 16.448 (ποσοστό 14.78%), χάνοντας δηλαδή περίπου 10.000 ψήφους.

Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες είχε λάβει στις εκλογές του 2019, 9.725 ψήφους (ποσοστό 8.68%) και στις πρόσφατες εκλογές έλαβε 12.152 ψήφους (ποσοστό 10.92%).

Τα στελέχη της Τσαλοπούλου, από την επόμενη ημέρα των εκλογών, μπήκαν και πάλι σε προεκλογική «τροχιά» και συνεχίζουν τις περιοδείες τους στο νομό Σερρών, έχοντας στο πλευρό τους και ιστορικά στελέχη του Κινήματος, που δεν διστάζουν να… τρέξουν μαζί τους.

Σήμερα, κλιμάκιο βρέθηκε στην Νιγρίτα, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με πολίτες, παραγωγούς και μικροπωλητές, καθώς την ημέρα αυτή λειτουργεί η λαϊκή αγορά στην περιοχή.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής και ιστορικό στέλεχος Στέλιο Σαουλίδη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κέλυ Βαλταδώρου, τον Γραμματέα της Ν.Ε. Γιώργο Τρέντσιο, την Αναπληρώτρια Γραμματέα της Ν.Ε. Ελένη Μιχτσόγλου, τον Υπεύθυνο Τύπου της Ν.Ε. Παναγιώτη Κεΐσογλου, τον Υπεύθυνο Οργανωτικού της Ν.Ε. Δημήτρη Πουλτουρτζίδη, τον Υπεύθυνο Υγείας Παναγιώτη Κεμανιτζόγλου, την Υπεύθυνη Πολιτισμού της Ν.Ε. Νατάσα Μακρή, τον Υπεύθυνο Περιβάλλοντος της Ν.Ε. Μπάμπη Παπαδόπουλο, την Υπεύθυνη Εργαζομένων της Ν.Ε. Νάνσυ Αντωνοπούλου.

Κοινοποίηση