Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας
Τέλος δίνεται στην αγωνία και ταλαιπωρία εργαζομένων του Δήμου Βισαλτίας, που περίμεναν αρκετό καιρό για την έγκριση των αιτήσεών τους, προκειμένου να αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία τους και να «ανέβουν» στη μισθολογική κλίμακα.
Όπως ανέφερε στο Infonews24, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Σερρών Μιλτιάδης Πανάγος, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι είχαν κάνει αιτήσεις για αναγνώριση προϋπηρεσίας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ωστόσο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο υπήρχε ένα πρόβλημα, διότι ο πρόεδρος και δύο ακόμη μέλη παραιτήθηκαν καθώς συνταξιοδοτήθηκαν.
«Οπότε περιμέναμε από την Αποκεντρωμένη να γίνει η νέα σύνθεση του συμβουλίου, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, αναμένουμε το νέο πρόεδρο να συγκαλέσει υπηρεσιακό συμβούλιο. Υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες που είχε αναλάβει το ένα μέλος, που τελικά τις διευθέτησε, σημειώθηκε ένα μικρό λαθάκι, αλλά λύθηκαν τα ζητήματα, οπότε τώρα δεν έχουμε εκκρεμότητα. Υπήρξε καθυστέρηση, διότι μεσολαβούσε ο χρόνος από την ώρα που παραιτήθηκαν οι συνάδελφοι από τα καθήκοντά τους μέχρι και τώρα που έγινε από την Αποκεντρωμένη η νέα σύνθεση του υπηρεσιακού συμβουλίου» δήλωσε ο κ. Πανάγος.
Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Πανάγου στο Infonews24: