Σαλάτα με πλιγούρι και κινόα!
Βάζουμε νερό και αλάτι σε μία κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά 250 γρ. πλιγούρι με κινόα (κόκκινη και λευκή) Agrotopos για 20 με 25 λεπτά περίπου (μέχρι να μαλακώσει). Το στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε αγγούρι, ντοματίνια, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαϊντανό. Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και ξύδι ή λεμόνι.
Απίθανος γευστικός συνδυασμός!
Ένα πολύ νόστιμο και χορταστικό γεύμα..!!!
Ακολουθείστε τον Agrotopo σ’ αυτή την πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία.
Βάλτε στη ζωή σας και στη διατροφή σας τα μοναδικά προϊόντα Agrotopos.
Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ
ή την ιστοσελίδα της πατώντας εδώ.