Ικανοποίηση Δ. Καριπίδη για την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης της α’ φάσης του νέου Leader από την ΑΝΕΣΕΡ

(Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ Δημήτρης Καριπίδης)

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών (ΑΝΕΣΕΡ) Δημήτρης Καριπίδης, μετά το «πράσινο φως» του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, για τις προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Leader.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΥΠΑΑΤ ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία αξιολόγησης του φακέλου της α’ φάσης, που κατατέθηκε από την ΑΝΕΣΕΡ.

Ο κ. Δημήτρης Καριπίδης δήλωσε σχετικά:
«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, στις 10 Ιουνίου κατατέθηκε από την ΑΝ.Ε.ΣΕΡ Α.Ε, ο φάκελος Α στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤοΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 2023-2027 (ΝΕΟ LEADER 2023-2027).
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αυγενάκης Ελευθέριος, με σημερινό του έγγραφο, μας ενημέρωσε για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης του φακέλου της α΄ φάσης.
Με πολύ κόπο και μεράκι, προετοιμάζεται η υποβολή του φακέλου β, με καταληκτική ημερομηνία την 12η Ιουλίου.
Ως πρόεδρος της ΑΝ.ΕΣΕΡ δεσμεύομαι ότι και αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία και πολύ σύντομα η περιοχή μας, θα έχει στη διάθεσή της, ένα ακόμη LEADER».

Κοινοποίηση