Ξεκίνησαν μετά από μήνες, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο του Αγίου Ιωάννη, στις Σέρρες από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, παρουσία του αντιπεριεφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλος.
Η ασφαλτόστρωση ξεκίνησε, αφού πρώτα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΔΕΥΑΣ για την κατασκευή του νέου κεντρικού μεταφορικού αγωγού ύδρευσης στον Άγιο Ιωάννη.
«Η συνεργασία σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο μεταξύ Δήμος Σερρών, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και ΔΕΥΑ Σερρών θα συνεχιστεί, μέχρι την τάχιστη ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης όλου του δρόμου, από τη γέφυρα του Τσέλιου μέχρι τον Άγιο Ιωάννη» ανέφερε σε ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος.
Επιπλέον, ο κ. Χαλκιόπουλος κάνει γνωστό, ότι έλαβε επιτόπια ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών προετοιμασίας της θεμελίωσης της νέας κεντρικής δεξαμενής χωρητικότητας 2.000 κ.μ. στο Σκούταρι.

«Το σημαντικό αυτό έργο της ΔΕΥΑΣ συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκ. €, αφορά στην Ενιαία Διαχείριση ύδρευσης των Κοινοτήτων Σκουτάρεως, Κωνσταντινάτου, Αγίας Ελένης και Πεπονιάς και στόχο έχει τη συνεχή και απρόσκοπτη υδροδότηση των περιοχών αυτών, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και ενέργειας»τόνισε σε συνέχεια της ανάρτησής του.
