Η Αδελφότητα Μικρασιατών Σιδηροκάστρου και περιχώρων “Ο Άγιος Παντελεήμονας” συμμετείχε στην 8η γιορτή μπακάλικης πιπεριάς

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, και ώρα 20:30 το τμήμα ενηλίκων της Αδελφότητα Μικρασιατών Σιδηροκάστρου και περιχώρων “Ο Άγιος Παντελεήμονας” συμμετείχε στην 8η Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς που διοργάνωσε ο Πολ. Σύλλογος Μικρασιατών & Κατοίκων Αγ.Ιωάννη Σερρών Αλησμόνητες Πατρίδες

«Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την ζεστή φιλοξενία, τον Πρόεδρο Πέτρο Ατσαλο και όλα τα μέλη Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών & Κατοίκων Αγ.Ιωάννη Σερρών Αλησμόνητες Πατρίδες» αναφέρει με ανακοίνωσή του, ο σύλλγος.

Οι χορευτές της Αδελφότητας Μικρασιατών Σιδηροκάστρου και περιχώρων που συμμετείχαν ήταν: Νικολέτα Κατσάνη, Χρήστος Ελευθεριάδης, Γιούλια Ελευθεριάδου, Θάνος Ελευθεριάδης, Μαρία Δοδακοπούλου, Φένια Κεραμιδά, Τσολακίδης Νίκος, Κατσάνη Δήμητρα, Θεόδωρος Λιάκας, Θωμαή Τσιριγώτη, Θεοδόσης Ματσακίδης, Ρούλα Καραβασιλείου, Μαρία Ιωαννίδου.

Χοροδιδάσκαλος κ.Ομηριάδης Ηλίας. Ευχαριστούμε για την επιμέλεια της ενδυμασίας του συλλόγου μας την κ. Κατσιούρα Βαρβάρα.

Κοινοποίηση