Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του Δήμου Νέας Ζίχνης ανακοίνωσε ο Π. Κομβολίδης


Στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών «ρίχνεται» ο κ. Παύλος Κομβολίδης, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του, για τη διεκδίκηση του Δήμου Νέας Ζίχνης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παύλος Κομβολίδης ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του:
«Mε αίσθημα ευθύνης αλλά και χρέους απέναντι στον τόπο, σας ενημερώνω η αυτοδιοικητική μας πρόταση είναι ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ, είναι πρόταση εθελοντικής συστράτευσης πολιτών για την αναγέννηση και την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου Ν. Ζίχνης.
Την απόφαση αυτή την πήραμε με τους συνεργάτες μου μετά από ώριμη σκέψη και ουσιαστικό διάλογο που προηγήθηκε με συμπολίτες μας απ’ όλους τους παραγωγικούς τομείς: Της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού ,της αυτοδιοίκησης , της νέας γενιάς , των γυναικών καθώς και του αγροτικού και επιχειρηματικού κόσμου.
Είναι κοινή η διαπίστωση ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε που η ίδια δεσμεύτηκε στους συμπολίτες μας για την ανάπτυξη του Δήμου Ν. Ζίχνης. ¨Όπως ουσιαστικά έργα υποδομής (αντιπλημμυρικά , αρδευτικά δίκτυα κ.ά), και τα χρηματοδοτικά προγράμματα, με αποτέλεσμα τις σοβαρές υστερήσεις για τη δυναμική ανάπτυξη που έχει ανάγκη η περιοχή μας.
Απέναντι στην παρεοκρατία ,στις παλαιοκομματικές ρουσφετολογικές μεθόδους και του πελατειακού συστήματος εξουσίας, επιλέγω και αγωνίζομαι για την συνδιαμόρφωση ενός προγράμματος, μετά από διαβούλευση και την συμμετοχή των δημοτών, ώστε να υπηρετήσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου μας, την διοίκηση του Δήμου με διαφάνεια σε όλους τους τομείς ,την κοινωνική λογοδοσία.
Προχωράμε μαζί με τους συνεργάτες μου:
-Στην συγκρότηση ενός κοστολογημένου προγράμματος και ιεραρχημένων προτεραιοτήτων με βάση τις ανάγκες που θα θέσει η ίδια η κοινωνία των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων και την λειτουργία κοινωνικών θεσμών προστασίας του πολίτη.
Στην Συγκρότηση ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ψηφοδελτίου εθελοντικής συστράτευσης πολιτών για την αναγέννηση και την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου Ν. Ζίχνης
Σας καλούμε όλους χωρίς κομματικό πρόσημο σε δημιουργική συμμετοχή για την δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Ν. Ζίχνης».

Κοινοποίηση