Την κάθοδό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε πρόσφατα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Απόστολος Βουβούσης.
Ο κ. Βουβουσης δεν έχει αναφέρει με ποιον συνδυασμό θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιος με την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο κ. Βουβούσης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Απόστολος Βουβούσης αναφέρει: «13 χρόνια πριν με εμπιστεύτηκε η κοινωνία του Δήμου μας και μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ στα κοινά για πολλά χρόνια. Η ευγνωμοσύνη μου για αυτή σας την εμπιστοσύνη αποτελεί οδηγό για τις επόμενες μέρες που έρχονται. Ανακοινώνω πως πρόκειται να είμαι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μια ομάδα που σίγουρα η εμπειρία η εργατικότητα και η διαφάνεια που με χαρακτηρίζουν θα φανεί χρήσιμη. Σύντομα θα μάθετε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια και θα χαρώ να σας έχω στο πλευρό μου».