Ένταση μεταξύ δημάρχου Σιντικής και προέδρου Κερκίνης με φόντο την ανάπτυξη της Κερκίνης

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ του Δημάρχου Σιντικής και του προέδρου της Κερκίνης Θεόδωρο Καρατζικό το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου στην Κερκίνη και πιο συγκεκριμένα στην συνάντηση των επαγγελματιών Τουρισμού της περιοχής.

Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος, η ανάπτυξη της περιοχής και η ανάπτυξη στο Λιμανάκι της λίμνης Κερκίνης. Παρόντες, στη σύσκεψη ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, επαγγελματίες της περιοχής και ο πρόεδρος των επαγγελματιών Αγκίστου Άνθιμος Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση υπήρξε όταν το λόγο πήρε ο δήμαρχος Σιντικής, όταν είπε ότι θα στηρίξει οικονομικά τους επαγγελματίες της περιοχής και θα προχωρήσει η ανάπλαση στο Λιμανάκι της Κερκίνης.

Ο πρόεδρος της Κερκίνης Θεόδωρος Καρατζίκος ακούγοντας, τα όσα είπε ο κ. Δομουχτσίδης «εξερράγη» και επιτέθηκε φραστικά στον δήμαρχο αποκαλώντας τον ψεύτη και ότι ήρθε στην σύσκεψη για να κοροϊδέψει τους επαγγελματίες της περιοχής, αφού δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο. Τότε ο δήμαρχος του είπε πως αν συνεχίσει μ’ αυτές τις εκφράσεις θα του κάνει μήνυση.

Το πνεύματα ηρέμισαν όταν οι συμμετέχοντες ζήτησαν να σταματήσουν τις αλληλοκατηγορίες, καθώς βρίσκονταν εκεί για όλο θέμα που στόχος έχει την ανάπτυξη της περιοχής και του τόπου.

 

Κοινοποίηση