Κτηνωδία στη Νέα Μπάφρα-Πυροβόλησαν και σκότωσαν με καραμπίνα ένα αδέσποτο

Ένα αδέσποτο ζώο πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα άγνωστος χθες Τρίτη 18 Ιουλίου, στη Νέα Μπάφρα του Δήμου Αμφίπολης.

Το αδέσποτο ζώο εντοπίστηκε από κατοίκους του χωριού νεκρό. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο δήμος Αμφίπολης, υπάλληλοι, του οποίου προχώρησαν στην περισυλλογή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Infonews24, το άτυχο ζώο φέρεται να είχε επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να της κάνουν ράμματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι κάτοικοι του χωριού είχαν ενημερώσει τη δημοτική αρχή για την επιθετικότητα του ζώου, ωστόσο δεν είχε γίνει τίποτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί ένας θερμόαιμος, ο οποίος προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη, η οποία δεν τιμά κανέναν.

Οι ίδιες πληροφορίες, σημειώνουν ότι το προηγούμενο διάστημα άγνωστος/άγνωστοι είχαν ρίξει φόλες για να εξοντώσουν τον αδέσποτο σκύλο, ωστόσο το δηλητηριασμένο  δόλωμα έφαγε ένα δεσποζόμενο ζώο, το οποίο κατέληξε.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει καταγγελία και για τις δύο περιπτώσεις θανάτωσης ζώων, ωστόσο για την  πρώτη περίπτωση η αστυνομία έχει ενημερωθεί.

Κοινοποίηση