Καζίας: «Αναλαμβάνουμε εμείς τα έργα- Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παίξουμε εδώ στις Σέρρες» (Βίντεο)

«Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παίξουμε εδώ στις Σέρρες» ανέφερε σε όλους τους τόνους, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας, στη διάρκεια της συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης των Σερρών με θέμα την πορεία των έργων που γίνονται στο γήπεδο του Πανσερραϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο κ. Καζίας, ανέφερε ότι ο Πανσερρϊκός θα αναλάβει τις εργασίες στο δημοτικό γήπεδο. προκειμένου η σερραϊκή ομάδα, να προλάβει να αγωνιστεί στο Δημοτικό γήπεδο την 3η αγωνιστική, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. «Η ΠΑΕ με ίδια κεφάλαια, θα χρηματοδοτήσει και θα αναβαθμίσει τους χώρους του γηπέδου, σε αυτά που ζητάνε και να γίνουν τώρα και στο τέλος, για να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την άδεια», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε : «ως Πανσερραϊκός είμαστε εδώ για να πούμε στον κόσμο ότι θα αναλάβουμε πλήρως όπως και μέχρι τώρα κάναμε σε χώρους του γηπέδου, παρόλο που είναι δημοτικό το γήπεδο. Θα κάνουμε το ίδιο και τώρα. Φτάσαμε στο και 45 όχι στο και πέντε για το γήπεδο και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Η ΠΑΕ με ίδια κεφάλαια, θα χρηματοδοτήσει και θα αναβαθμίσει τους χώρους του γηπέδου, σε αυτά που ζητάνε και να γίνουν τώρα και στο τέλος, για να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την άδεια. Για να υποδεχτούμε το πρώτο ματς εντός έδρας με τον Παναιτωλικό στις 3 Σεπτεμβρίου. Θα γίνει πιστεύω ένας αγώνας δρόμου για να προλάβουμε. Ούτε ευχολόγια, ούτε λόγια για να ακούγονται καλά στα αυτιά μας. Στην επόμενη αγωνιστική 25-26 Σεπτεμβρίου πιστεύω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα για τους εντός έδρας αγωνες. Δεν ξέρω ο μήνας των διακοπών πόσο θα βοηθήσει τα συνεργεία. Οι πολιτικοί παράγοντες του Δήμου πρέπει να πέσουν σε αυτό το θέμα» ανέφερε.

Ο κ. Καζίας, ανέφερε ότι θα πρέπει να ξεκινήσει η κουβέντα στο δήμο Σερρών, προκειμένου η ΠΑΕ Πανσερραϊκός να αναλάβει εξ ολοκλήρου το δημοτικό γήπεδο, καθώς όπως υποστήριξε με τον Αθλητικό Νόμο, προβλέπεται, η εκάστοτε ΠΑΕ να παρεμβαίνει στα δημοτικά γήπεδα που χρησιμοποιεί. «Ο Αθλητικός νόμος προβλέπει ότι η εκάστοτε ΠΑΕ που χρησιμοποιεί γήπεδα δημοτικά μπορεί να παρεμβαίνει. Μπορούν να βρεθούν λύσεις. Θέλουμε να δώσουμε τη διέξοδο σ’ αυτό το αδιέξοδο που υπάρχει με το γήπεδο. Να απαλλάξουμε τον Σερραίο δημότη, από τα έξοδα. Θέλουμε επιτέλους να ανοίξει αυτή η κουβέντα και να είναι διαπαραταξιακά για το κοινό καλό όλων των Σερραίων φιλάθλων και δημοτών. Είναι κρίμα να κάνουμε πολιτική με το γήπεδο τόσα χρόνια. Εμείς είμαστε εδώ για να απαλλάξουμε το δήμο από αυτό το βάρος» είπε ο πρόεδρός της ΠΑΕ.

«Το μοναδικό έργο που γίνεται αυτή τη στιγμή από τα κονδύλια είναι οι αλλαγές στα καθίσματα των κερκίδων» τόνισε, ο πρόεδρος της σερραϊκής ομάδας. «Τα υπόλοιπα είναι διαδικασίες που θα αναλάβει η ΠΑΕ και αφορά εσωτερικούς χώρους» σημείωσε. «Έχουμε μια καθημερινή επικοινωνία με τον Δήμο. Υπάρχει θετική σκέψη, υπάρχει συνεργασία, αλλά όπως είπα και πριν ο χρόνος είναι αμείλικτος» κατέληξε.

Κοινοποίηση