Δήμος Παύλου Μελά: Υποψήφιος με τον Δ. Ασλανίδη ο Σάββας Πατμανίδης


Στη «μάχη» των δημοτικών εκλογών «ρίχνεται» για μία ακόμη φορά ο κ. Σάββας Πατμανίδης.

Νέος, με όρεξη και διάθεση, αλλά και εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Πατμανίδης αποφάσισε να «ενώσει» τις δυνάμεις του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Ασλανίδη.

Ο κ. Σάββας Πατμανίδης θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Σταυρούπολης, του Δήμου Παύλου Μελά.

Ο ίδιος θέλησε να «συστηθεί» στους δημότες και στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:
«Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, γεννήθηκα το 1994 στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε ήμουν κάτοικος των Πέντε Βρυσών του Δήμου Λαγκαδά. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια. Ο πατέρας μου διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα την οποία αναλάβαμε και διαχειριζόμασταν μαζί με τον αδερφό μου από το 2011 έως το 2021.
Τα δύο τελευταία έτη κατοικώ στη Σταυρούπολη δήμου Παύλου Μελά όπου είναι η καταγωγή της μητέρας μου.
Εργάζομαι ως επαγγελματίας οδηγός στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Ακόμη, έχω εργαστεί στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ,ΑΔΜΗΕ καθώς επίσης στο τμήμα Κτηνιατρικής στο Αγρόκτημα του ΑΠΘ που εδρεύει στην περιοχή του Κολχικού.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων της Κατεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Τ.Ε.Ι). Έχω ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ως αγαπημένο μου χόμπι έχω το μπουζούκι το οποίο λατρεύω και απολαμβάνω.
Στην ηλικία των 26 ετών αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ για πρώτη φορά ενεργά στα κοινά του τόπου μου όπου και εκλέχτηκα Τοπικός Σύμβουλος το 2019 έως και σήμερα, στην Τοπική Κοινότητα Εξαλόφου (Πέντε βρύσες- Πολυδένδρι) του Δήμου Λαγκαδά.
Έχω μάθει από μικρός να αγωνίζομαι και να μάχομαι μέσα σε δύσκολες συγκυρίες γι’ αυτό και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης όσο δύσκολη κι αν είναι αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για το οποίο είμαι έτοιμος να παλέψω και να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κυρίου Ασλανίδη ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα».

Κοινοποίηση