Σωτήρης Κοτσαμπας: «Ήρθε η ώρα να σταθώ υπέρμαχος των δικαιωμάτων όλων των πολιτών του Νομού Σερρών»

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σερρών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την παράταξη «Αληλεγγγύη» του Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου Απόστολου Τζιτζικώστα, θα είναι ο Σωτήρης Κοτσαμπάς, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που έκανε γνωστή τη υποψηφιότητά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Κοτσαμπάς δηλώνει έτοιμος από ποτέ για έναν νέο, μεγάλο αγώνα, με κύριο και βασικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων και τη βελτίωση της ζωής όλων των πολιτών του Νομού.

«Ήρθε η ώρα να σταθώ υπέρμαχος των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των πολιτών του Νομού Σερρών και να θέσω σε εφαρμογή το όραμά μου για την πολυπόθητη ανάπτυξη στην Περιφερειακή μας ενότητα» αναφέρει στο μήνυμά του.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κοτσαμπά

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Μέσα από την πολυετή μου συνδικαλιστική πορεία, έχω αποδείξει περίτρανα το σθένος, τη μαχητικότητα και το θάρρος με τα οποία έχω διεκδικήσει τα δικαιώματα των συναδέλφων μου επαγγελματιών. Ήρθε η ώρα να σταθώ υπέρμαχος των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των πολιτών του Νομού Σερρών και να θέσω σε εφαρμογή το όραμά μου για την πολυπόθητη ανάπτυξη στην Περιφερειακή μας ενότητα.

Σ’ αυτές τις εκλογές σας ζητώ να εμπιστευτείτε τον ΣΩΤΟ που μάχεται, που δεν φοβάται να διεκδικήσει, τον ΣΩΤΟ που γνωρίζετε!

ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΣΩΤΟ, ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑ!»

Κοινοποίηση