
Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Δήμαρχος Βισαλτίας και εκ νέου υποψήφιος Αθανάσιος Μασλαρινός, μετά το τροχαίο που είχε το περασμένο Σάββατο 19 Αυγούστου.
Ο Δήμος Βισαλτίας εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Το Σάββατο 19 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός είχε τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Ανθής με κατεύθυνση το Φλάμπουρο. Έρευνα για το ατύχημα διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αθανάσιος Μασλαρινός υπέστη σοβαρές ζημιές, και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Γιάννα Μπουζαλά τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπως και ο νεαρός συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Στην κα Γιάννα Μπουζαλά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε σπίτι της, ενώ ο Δήμαρχος Βισαλτίας παρέμεινε για παρακολούθηση και πήρε εξιτήριο σήμερα. Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, στέλνει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον σεβασμό στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ‘Κανείς δεν ξέρει πότε θα συμβεί ατύχημα στο δρόμο. Ο ΚΟΚ και η ζώνη ασφαλείας σώζουν ζωές. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας’».