Βασίλης Τερζής: Αποσύρεται από την κούρσα για τη δημαρχία Σερρών-Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

Αποσύρθηκε από την κούρσα για τη δημαρχία των Σερρών, ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Ευθύνης Νέα Αρχή» Βασίλης Τερζής. Ο κ. Τερζής με μήνυμα που απέστειλε τα μέλη της παράταξης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, τονίζοντας ότι δεν κατέστη δυνατόν να καταρτιστεί συνδυασμός νίκης.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Τερζής είχε συναντήσεις με την επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΤΟΣ» Βαρβάρα Μητλιάγκα και με μέλη, προκειμένου να συζητήσουν την πιθανή συνεργασία και κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν προς σ’ αυτήν την εξέλιξη.

«Τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζουμε και την επιλογή της συνεργασίας και της κοινής καθόδου με την παράταξη «ΕΝΤΟΣ». Σε χθεσινή 2η, αρκετά διευρυμένη συνάντηση των δυο παρατάξεων, προσωπικά δε διέκρινα καμία προσπάθεια υποχώρησης από την άλλη πλευρά παρά καθαρή πρόταση απορρόφησης στελεχών μας – υποψηφίων. Αποχώρησα από τη συνάντηση και συγχρόνως αποχωρώ από τις συμμετοχή μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι μια προσωπική εκτίμηση και επιλογή» τονίζει ο κ. Τερζής.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και μέλη της παράταξης, ότι ο καθένας και η καθεμία είναι κύριος του εαυτού του και ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, συγνώμη όσους απογοήτευσα. Είμαι σίγουρος πως έκανα ο,τι μπορούσα και πολλά περισσότερα που σίγουρα δεν ξέρετε. Το χθεσινό μου όχι ήταν από τα πιο δύσκολα στη ζωή μου, δε με βοήθησαν όμως καθόλου να πω το Ναι» κατέληξε ο κ. Τερζής.

Διαβάστε το μήνυμα που απέστειλε στα μέλη της παράταξης:

«Καλημέρα φίλες και φίλοι συνεργάτες. Κατόπιν πολλών και μεγάλων προσπαθειών, δεν κατέστη δυνατόν να καταρτιστεί συνδυασμός Νίκης. Η περιφέρεια και τα χωριά αποδείχτηκε η αχίλλειος πτέρνα μας. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι και μέσα, έντιμοι και αξιοπρεπείς.

Τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζουμε και την επιλογή της συνεργασίας και της κοινής καθόδου με την παράταξη «ΕΝΤΟΣ». Σε χθεσινή 2η, αρκετά διευρυμένη συνάντηση των δυο παρατάξεων, προσωπικά δε διέκρινα καμία προσπάθεια υποχώρησης από την άλλη πλευρά παρά καθαρή πρόταση απορρόφησης στελεχών μας – υποψηφίων.

Αποχώρησα από τη συνάντηση και συγχρόνως αποχωρώ από τις συμμετοχή μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι μια προσωπική εκτίμηση και επιλογή.

Ο καθένας σας είναι κύριος του εαυτού του και ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, συγνώμη όσους απογοήτευσα. Είμαι σίγουρος πως έκανα ο,τι μπορούσα και πολλά περισσότερα που σίγουρα δεν ξέρετε. Το χθεσινό μου όχι ήταν από τα πιο δύσκολα στη ζωή μου, δε με βοήθησαν όμως καθόλου να πω το Ναι».

Κοινοποίηση