Ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης θυμάται και αναπολεί στο Infonews24 τα παιδικά του χρόνια στον Δόμηρο (Βίντεο)

(Ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης αριστερά και δεξιά ο καρδιακός του φίλος Ελευθέριος Καρατζάς- Χθεσινό στιγμιότυπο στον Δόμηρο Σερρών)

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε στο Infonews24, ο πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Δαμιανίδης.

Καταγόμενος από τον Δόμηρο Σερρών, ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο χωριό, μέχρι που ενηλικιώθηκε και έφυγε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές.

Γεννήθηκε το 1942 στο Δόμιρος Σερρών. Σπούδασε νομικά και οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άσκησε τη δικηγορία.

Το 1974 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο διετέλεσε βουλευτής Σερρών για 23 χρόνια, από το 1977 μέχρι το 2000, ενώ ήταν και υφυπουργός Γεωργίας από το 1995 έως το 1996, στην τελευταία κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μνήμες και γεγονότα, όμως, που μένουν πάντα «χαραγμένα» στο μυαλό και στην καρδιά του και τα εξιστόρησε στο Infonews24, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην «παρέα» προστέθηκε και ο καρδιακός του φίλος Ελευθέριος Καρατζάς και τα όσα είπαν οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα και συγκινητικά.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Κοινοποίηση