Πάμπλο Γκαρσία: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και στο μέλλον»

«Είμαι ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και στο μέλλον», δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός, προπονητής του Πανσερραϊκού Πάμπλο Γκαρσία.

Για το αν αυτό το δύσκολο πρόγραμμα ευνόησε τον Πανσερραϊκό: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολο γιατί μείναμε με 10 παίκτες. Υπήρχε και ταξίδι. Είμαι ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και στο μέλλον. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά. Καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Και σε όλες τις ομάδες. Συνεχίζουμε».

Για το τι θα δούμε στο μέλλον από τον Πανσερραϊκό: «Είναι αλήθεια πως έχουμε πολλούς τραυματίες. Θέλουμε να επιστρέψουν να πηγαίνουμε όλο και πιο πάνω».

Για το αν του είπε κάτι ο Αλμέιδα: «Ήμασταν αντίπαλοι στο παρελθόν στα γήπεδα. Πολύ καλό παιδί. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Οι Λατίνοι έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε. Δεν είπαμε κάτι τρομερό. Ό,τι λέμε στο γήπεδο μένει στο γήπεδο. Λέμε αστεία. Λέμε πολλά. Όλα τα ματς είναι σημαντικά για εμάς. Πρέπει να μαζέψουμε δυνάμεις. Έχουμε ένα ταξίδι επιστροφής μπροστά μας. Γυρίζουμε στις οικογένειές μας, στα παιδιά μας, μία ημέρα ρεπό και μετά προετοιμασία».

Για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Πολύ καλό γήπεδο. Μπράβο, συγχαρητήρια! Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ. Υγεία σε όλους».

Κοινοποίηση