Εργασίες στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης από αύριο- Δείτε σε ποιους δρόμους

(Φωτογραφία αρχείου)

Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο της Νεάπολης έως τον κόμβο του Επταπυργίου με τμηματικό αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023, κατά τις ώρες 10.00-14.00 στην κατεύθυνση προς ανατολικά και κατά τις ώρες 14.00-18.00 στην κατεύθυνση προς δυτικά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες επισκευής κιγκλιδωμάτων γεφυρών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες επισκευής κιγκλιδωμάτων γεφυρών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 29 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες επισκευής κιγκλιδωμάτων γεφυρών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στη Χ.Θ. 7+200 και στη Χ.Θ. 25+000, στον κλάδο προς τη Χαλκηδόνα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά αντίστοιχα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 29 Αυγούστου έως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 07.00- 15.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση