Κωνσταντίνος Στεφανούδης: «Με ξεκάθαρες απόψεις, συγκεκριμένες πράξεις και ρεαλιστικό όραμα, απευθυνόμαστε στους πολίτες»


Στη «μάχη» των εκλογών «ρίχνεται» για μία ακόμη φορά, ο κ. Κωνσταντίνος Στεφανούδης, αυτή τη φορά όμως, με άλλο πολιτικό και αυτοδιοικητικό «προσανατολισμό», με το ενδιαφέρον στραμμένο στο Δημοτικό Συμβούλιο Εμμανουήλ Παππά.

Ο δραστήριος Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τούμπας, του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη «Οι πολίτες μπροστά» του κ. Χρήστου Τσούκαλου.

Ο Κωνσταντίνος Στεφανούδης Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τούμπας, ανήκει στη νέα γενιά των ανθρώπων του Δήμου που θέλει- όπως αναφέρει- και μπορεί να παλέψει για την πρόοδο του Δήμου.
Αγρότης στο επάγγελμα, από νεαρή ηλικία έδειξε το ενδιαφέρον του για τα κοινά.
Από το 2014 έως το 2019 ήταν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τούμπας και από το 2019 έως σήμερα είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Τούμπας.

Ο κ. Στεφανούδης δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Με ξεκάθαρες απόψεις, συγκεκριμένες πράξεις και ρεαλιστικό όραμα, απευθυνόμαστε στους πολίτες. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους, νέους, άφθαρτους και με γνώσεις πολίτες. Χαρακτηριστικά τους ο ζήλος, η αυταπάρνηση, ο εθελοντισμός, το φιλότιμο και το ενδιαφέρον για την καλύτερη πορεία του τόπου μας».

Κοινοποίηση