Εργασίες στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης από αύριο- Δείτε σε ποιους δρόμους


Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης σιδηρών κιγκλιδωμάτων επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αντικατάσταση και την τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων σύνθετου σχεδίου από ευθύγραμμες ράβδους επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά, από τη διασταύρωση των οδών Ακριτών και Δαβάκη έως τον ανισόπεδο κόμβο του Ωραιοκάστρου και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά και στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Σερρών

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά και επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της οδού Λαγκαδά, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της οδού Δαβάκη έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
2. Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Σερρών, στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών (περιοχή Λαγυνών) έως τον οικισμό της Ρεντίνας, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση