
Φωτιά ξέσπασε σήμερα, αργά το βράδυ, στην περιοχή της Νιγρίτας και συγκεκριμένα στο σημείο που είναι γνωστό ως «τρανός λάκκος».
Ευτυχώς η πυρκαγιά ήταν μικρής έκτασης και στο σημείο βρέθηκαν αμέσως 1 όχημα της πυροσβεστικού κλιμακίου Νιγρίτας, αλλά και δυνάμεις της πολιτικής προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θόδωρο Βαδικόλια.
Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε και μία οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απαντώντας σε ορισμένους που φαίνεται να καταφέρθηκαν εναντίον πυροσβεστών.
Εντωμεταξύ, για 4η μέρα δυνάμεις της πυροσβεστικής είναι σε επιφυλακή στο Αηδονοχώρι, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 28 Αυγούστου, σε δύσβατο σημείο. (Διαβάστε τα σχετικά ρεπορτάζ ΕΔΩ και ΕΔΩ)























