Παναγιώτης Κεΐσογλου- Δήμος Σερρών: «Είναι η στιγμή για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας»


Απόφοιτος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έντονα δραστηριοποιημένος και έχοντας δώσει «δείγματα γραφής», ο κ. Παναγιώτης Κεΐσογλου, διεκδικεί την ψήφο των Σερραίων δημοτών.

Αποδέχθηκε την πρόταση της υποψήφιας Δημάρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιάγκα και ο κ. Παναγιώτης Κεΐσογλου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών με την παράταξη «ΕΝΤΟΣ».

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:
«Θέλω να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα Δήμο πρωταγωνιστή, πρωτοπόρο και καινοτόμο, για ένα Δήμο κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης.
Γιατί τώρα; Τώρα γιατί ως ένας νέος άνθρωπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή που ο τόπος που ζούμε, που μεγαλώνουμε, που δημιουργούμε που ονειρευόμαστε, έχει περιέλθει σε ένα τέλμα.
Τώρα είναι η στιγμή για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Γιατί τώρα θεωρώ ότι μπορώ κι εγώ να συνεισφέρω σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.
Γιατί ΕΝ.ΤΟ.Σ;
Γιατί με βάση το δικό μας όραμα, θέλουμε μια δημοτική αρχή που θα συνθέσει δυνάμεις και θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.
Χωρίς όμως να αυθαιρετεί, να αγνοεί τους δημοκρατικούς θεσμούς και να μην σέβεται το βιός του σερραϊκού λαού.
Παράλληλα όμως θέλουμε και μια δημοτική αρχή που θα εκφράσει τις αγωνίες και τα όνειρα των πολιτών, ενώνοντας κοινωνικές δυνάμεις με υπεύθυνες, ρεαλιστικές και προοδευτικές πολιτικές προτάσεις για τα μεγάλα ζητήματα που είναι μπροστά μας.
Τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του Δήμου Σερρών, την κλιματική αλλαγή και την σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας ιδιαίτερα εντός του αστικού ιστού, το δημογραφικό που συρρικνώνει το Δήμο μας και αλλάζει τα δεδομένα της οικονομίας, την ασφάλεια λειτουργίας των σχολικών μονάδων και γενικότερα των δημοτικών κτηρίων, την καθαριότητα».

Κοινοποίηση