Εικόνες απόλυτης καταστροφής στο Πήλιο- Τι δηλώνουν επιχειρηματίες στο Infonews24 (Βίντεο)


Τον απόλυτο τρόμο και στη συνέχεια την απόλυτη ταλαιπωρία βιώνουν τις τελευταίες ημέρες, κάτοικοι, επιχειρηματίες και τουρίστες, στο Πήλιο Μαγνησίας.

Οι εικόνες καταστροφής που καταγράφονται είναι εξωπραγματικές, ενώ- μιλώντας στο Infonews24– η επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του ξενώνα «Καλντερίμι» στο Μούρεσι Πηλίου, Ελισάβετ Προεστάκη, αδυνατεί ακόμη και σήμερα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, ενώ η ίδια μόλις πριν από ένα μήνα περίπου, είχε επισημάνει τα σοβαρά προβλήματα στην περιοχή, με συνέντευξή της στο Infonews24.

Η κ. Προεστάκη με δηλώσεις της σήμερα στο Infonews24 διαμαρτύρεται έντονα για την κατάσταση, έκανε λόγο για αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή τόσο του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου, όσο και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μάλιστα αναγκάστηκε να μισθώσει η ίδια μηχάνημα για να απελευθερωθεί ο δρόμος που οδηγεί στην επιχείρησή της και να μπορέσουν να φύγουν οι τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους.

Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, πως εξαιτίας της κατάρρευσης της γέφυρας στη θέση Μαυρούτσα, έχει διακοπεί και η επικοινωνία μεταξύ χωριών.

Κοινοποίηση