Εκλογές και νέο Δ.Σ. από το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Σερρών και πολλές εκπλήξεις για τη SEREXPO 2023


Στην ανάδειξη του Νέου τους Δ.Σ. προχώρησαν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών, μετά και τη διαδικασία των αρχαιρεσιών τους, που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2023 μαζί και με την εκλογοαπολογιστική τους Γενική Συνέλευση.

Η διαδικασία των εκλογών κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα, με την παρουσία των ψηφοφόρων να κρίνεται ικανοποιητική και το Σωματείο των Κρεοπωλών να διατηρεί την ίδια δύναμη στην τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΣΣ), με 5 εκλεγμένους αντιπροσώπους, αλλά και στην κλαδική (ΠΟΚΚ) με 3 εκλεγμένους ψηφοφόρους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά και τη συγκρότηση σε σώμα διαμορφώνεται ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Α’ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: ΠΑΥΛΑΚΗ ΔΙΑΛΕΧΤΗ
Β’ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Α’ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Β’ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΑΒΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α’ ΤΑΜΙΑΣ: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Β’ ΤΑΜΙΑΣ: ΜΕΡΕΤΟΥΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών τρεις είναι οι Σερραίοι που θα συμμετέχουν και συγκεκριμένα η κ. Διαλεχτή Παυλάκη και οι κ.κ. Θεοφάνης Καμπούρης και Γιώργος Βαβούρας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, πέρα από τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και για τα οποία μίλησε στα παρευρισκόμενα μέλη ο Πρόεδρος του αντίστοιχου Σωματείου Θεσσαλονίκης και εκλεγμένο μέλος της ΠΟΚΚ, κος Μπαλαμπανίδης Νικόλαος, οι κρεοπώλες των Σερρών πήραν αποφάσεις και συζήτησαν για την οργάνωση της παρουσίας του Σωματείου στη SEREXPO 2023, η οποία άλλωστε αποτελεί σημαντικό κομμάτι των δράσεων της έκθεσης κάθε χρόνο.

Για τη φετινή χρονιά οι Κρεοπώλες των Σερρών ετοιμάζουν πρωτότυπες εκπλήξεις για τους επισκέπτες της SEREXPO, οι οποίες θα ενέχουν έντονο το στοιχείο της συμμετοχής και διάδρασης με τους παρευρισκομένους, της ανταπόδοσης, μέσω δώρων και εκπλήξεων, αλλά φυσικά και της ενημέρωσης για όλες τις σύγχρονες τάσεις σε ό, τι έχει να κάνει με τη διαχείριση του κρέατος.

Τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κρεοπωλών παρακολούθησαν και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Μαλλιαράς και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριος Κοτσαμπάς.

Κοινοποίηση