5η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 24/9 στον Προβατά- Καθιερώνεται η τιμητική βράβευση εθελοντή αιμοδότη


Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 – 13:00, θα πραγματοποιηθεί η 5η Εθελοντική Αιμοδοσία, στο πολιτιστικό κέντρο του Προβατά Σερρών, από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο «Ελπίδα Ζωής Προβατά».

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος «Ελπίδα Ζωής Προβατά» δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά ζωής και ελπίδας στο συνάνθρωπο.

Η ανιδιοτελής πράξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, δείχνει το μεγαλείο της ανθρωπιάς και της έμπρακτης αγάπης προς έναν συνάνθρωπό μας, που βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιου του Συλλόγου «Ελπίδα Ζωής Προβατά», ως ελάχιστο «ευχαριστώ» στους εθελοντές αιμοδότες, καθιερώνει την τιμητική βράβευση ενός από τους εθελοντές, σε κάθε δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει στο χωριό, από τώρα και στο εξής. Η πρώτη τιμητική βράβευση θα γίνει την ημέρα της αιμοδοσίας, δηλαδή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στο πολιτιστικό κέντρο Προβατά.

«Ο εθελοντής αιμοδότης είναι στην ουσία ο κρίκος ζωής ανάμεσα στην απελπισία και την ελπίδα, ανάμεσα στο φόβο και το θάρρος.
Χρωστούμε ευγνωμοσύνη σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, κυρίως σε αυτούς που σε κάθε δράση του Συλλόγου Ελπίδα Ζωής Προβατά δίνουν πάντα το παρών και προσφέρουν το αίμα τους.
Σας περιμένουμε όλους για να γίνουμε μεγάλη αγκαλιά ελπίδας και ζωής» ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Σάββας.

Κοινοποίηση