Επιμελητήριο Σερρών: Ανοίγει η «αυλαία» της SEREXPO 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο στο χώρο διεξαγωγής της SEREXPO, τόνισε πως οι προετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλα θα είναι έτοιμα για τους χιλιάδες επισκέπτες, που θα περάσουν το κατώφλι του Επιχειρηματικού Κέντρου από τις 20 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε πρωτίστως τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που συμμετέχουν και φέτος αλλά και όλους όσοι στηρίζουν διαχρονικά το θεσμό. Μάλιστα όπως τόνισε, η φετινή SEREXPO είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένη, καλώντας όλο τον κόσμο να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.

Να τονίσουμε πως τα επίσημα εγκαίνια της SEREXPO 2023 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 19.00, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη.

Κοινοποίηση