Μ. Καρτερός: «Ο κόσμος έδειξε σήμερα ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιπαρατεθεί στις πολιτικές Μητσοτάκη είναι ο ανανεωμένος και αναγεννημένος ΣΥΡΙΖΑ» (Βίντεο)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Ικανοποίηση στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών επικρατεί για τη συμμετοχή στη διαδικασία εκλογής νέου-ας Προέδρου στο κόμμα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου θα «αναμετρηθούν» την επόμενη Κυριακή, για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

(Διαβάστε το ρεπορτάζ του Infonews24, για τα αναλυτικά αποτελέσματα στην περιφερειακή ενότητας Σερρών, ΕΔΩ)

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρτερός δήλωσε έκπληκτος από τη μαζική- όπως τη χαρακτήρισε- συμμετοχή του κόσμου, τον οποίο ευχαρίστησε που προσήλθε στις κάλπες, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που ανταποκρίθηκαν απόλυτα στα καθήκοντά τους άμεσα και αποτελεσματικά και εξέδωσαν τα αποτελέσματα.

Τι σηματοδοτεί, όμως, η σημερινή διαδικασία; Ο κ. Καρτερός δήλωσε:
«Αυτή η συμμετοχή σηματοδοτεί την ανάγκη για μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα αντιμάχεται τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο κόσμος μας έδειξε σήμερα με πολύ γλαφυρό τρόπο ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτές τις πολιτικές είναι ο ανανεωμένος και αναγεννημένος ΣΥΡΙΖΑ, ως ισχυρή αντιπολίτευση και επόμενη κυβέρνηση του τόπου. Εμείς ενωμένοι, συλλογικά και ενιαία θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το μήνυμα».

Σύμφωνα με τον κ. Καρτερό, η συμμετοχή στη διαδικασία ήταν αυξημένη στο νομό Σερρών σε σχέση με την αντίστοιχη του 2021, ενώ ανέφερε πως σήμερα υπήρξαν και αρκετές, νέες εγγραφές μελών.

Κοινοποίηση