Η διαδικτυακή… περιπέτεια του Αν. Κεμανιτζόγλου- Άγνωστος χρησιμοποίησε τα στοιχεία του για να δημιουργήσει νέο προφίλ


Αντιμέτωπος με το φαινόμενο της «υποκλοπής» ουσιαστικά στοιχείων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αχινού Ανέστης Κεμανιτζόγλου.

Χθες, ο κ. Κεμανιτζόγλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως άγνωστος χρησιμοποιώντας τα δικά του στοιχεία, δημιούργησε ένα νέο προφίλ στο facebook και στέλνει μηνύματα.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάποιος επιτήδειος χρησιμοποιεί τα στοιχεία μου με άλλο προφίλ και στέλνει μηνύματα. Συνιστώ την προσοχή σας. Κάντε αναφορά» ανέφερε χθες χαρακτηριστικά ο κ. Κεμανιτζόγλου, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε πως τελικά το εν λόγω προφίλ «κατέβηκε» μετά τις αναφορές: «Μετά τις αναφορές σας το ψεύτικο προφίλ που παρίστανε εμένα και σας ζητούσε στοιχεία έπεσε. Ευχαριστώ όλους για τις αναφορές σας, το ενδιαφέρον σας και την άμεση κινητοποίηση σας».

Κοινοποίηση