Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: Οι επιτυχόντες του νομού Σερρών στους διαγωνισμούς «Θαλής» και «Διόφαντος»


Η Δ.Ε. του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) Σερρών συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες όλων των τάξεων του διαγωνισμού «Θαλής» και «Διόφαντος» για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του «Ευκλείδη», καθώς και της 2ης φάσης του Διόφαντου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 και στις ώρες 9πμ-12πμ.

Στο Νομό Σερρών ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο ΔΙΠΑΕ-Πανεπιστημιούπολη Σερρών (Κτίριο ΣΤΕΦ Αίθουσες 301-304).

Φέτος είχαμε 25 επιτυχόντες από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου στον διαγωνισμό του Θαλή και 17 επιτυχόντες στον τοπικό Διαγωνισμό του Διόφαντου για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου.

«Ο αριθμός των επιτυχόντων μας δίνει δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε την διαρκή προσπάθεια του παραρτήματος για την διάδοση της Μαθηματική σκέψης σε όλους τους μαθητές του Νομού Σερρών.
Επιπρόσθετα, αναδεικνύει την άψογη και υψηλού επιπέδου δική σας προσπάθεια που γίνεται μέσα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του Νομού Σερρών η οποία πρέπει να τονιστεί ιδιαιτέρως» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιτυχόντες του Νομού Σερρών του διαγωνισμού «Θαλής» της Ε.Μ.Ε. και «Διόφαντος» ανά τάξη:

Κοινοποίηση