Νοσοκομείο Σερρών: Τέσσερις παθολόγοι υπέβαλαν παραίτηση

Την παραίτησή τους υπέβαλαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, τέσσερις Παθολόγοι του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που υπάρχει στο νοσηλευτικό ίδρυμα και για την απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας να μετακινήσει Παθολόγους στο νοσοκομείο Δράμας για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν εκεί.

Την είδηση έκανε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών Βαγγέλης Παπαμιχάλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαμιχάλης ανάφερε: «”Συγχαρητήρια” στη διοίκηση του νοσοκομείου Σερρών, της 4ης ΥΠΕ και του υπουργείου υγείας….Αυτή τη στιγμή 4 Παθολόγοι του Νοσοκομείου Σερρών υπέβαλαν την παραίτησή τους … Οδήγησαν ένα νοσοκομείο στη διάλυση… Μπράβο στους “άριστους” που μας κυβερνούν….».

Ο πρόεδρος της ΕΝΙΝΣ με προηγούμενη ανάρτησή του, έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου για το νοσοκομείο Σερρών, καθώς όπως είχε σημειώσει η 4η Υγειονομική Περιφέρεια, ζήτησε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών να μετακινήσει γιατρούς της εν λόγω ειδικότητας στο Νοσοκομείο Δράμας για να καλυφθούν τέσσερις εφημερίες.

Κοινοποίηση