Πλήθος κόσμου και εθελοντών στην καθιερωμένη κοπή πίτας του ΟΦΚΑΘ (Φωτογραφίες)


Με απόλυτη επιτυχία και σε ένα ζεστό κλίμα συναδελφικότητας έγινε η ετησία καθιερωμένη κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ.).

Πλήθος εθελοντών, αλλά και φίλοι της ομάδας τίμησαν με την παρουσία τους και φέτος.
«Παρούσες» ήταν οι βάσεις ετοιμότητας Δράμας, Σερρών, Χαλκιδικής.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΦΚΑΘ αναφέρει τα εξής:
«Αφού πήραμε την ευλογιά του Κυρίου μας από τον πάτερ Σωτήριο, κόψαμε την πίτα και το φετινό φλουρί έτυχε η βάση ετοιμότητας Σάρτη Χαλκιδικής.!!
Έγιναν βραβεύσεις εθελοντών που ξεχώρισαν και βάσεων ετοιμότητας που διέπρεψαν το 2023.!!! αλλά και χορηγών που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θερμαϊκού ,κ. Τζέκος Θεόδωρος, και εκπρόσωποι του Δήμου μας, ο κ.Τσούκαλης Γιώργος, ο κ.Καρτσάκης Γιώργος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, ο κ.Ψωμιάδης Παναγιώτης τ.Νομάρχης ο κ.Βαρσάμης Σπύρος στρατηγός ε.α. Π.Υ. ο κ. Κωνσταντίνος Κοκολάκης τ. Διευθυντής Πολίτικης Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης. ο κ.Μιχάλης Σιούτας Μετεωρολόγος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας για τα υπέροχα δώρα τους, το Plaisir Περαίας για την υπέροχη βασιλόπιτα, την Ψαροταβέρνα “Άνεμος” για την φιλοξενία, και τους μουσικούς μας για την μουσική βραδιά που μας χάρισαν.!!!!».

Κοινοποίηση