Το Ειδικό Σχολείο και το ΚΑΑΜΕA επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών


Πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αναστάσιο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, τη Γενική Γραμματέα Ελπίδα ΖΑΓΟΡΑ, τον Ταμία Κων/νο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ και τα μέλη Δ.Σ. Πέτρο ΒΟΓΔΑΝΟΥ και Νικόλαο ΔΙΑΚΟ, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Α.Α.Με.Α) Σερρών και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρονται τα εξής:
«Έπειτα από τη διοργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας μας στις αρχές Μαρτίου, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας ομόφωνα αποφασίστηκε μέρος των εσόδων της λαχειοφόρου αγοράς να διατεθούν ως δωρεά για την κάλυψη υπαρχουσών αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κ.Α.Α.Με.Α Σερρών και των παιδιών που φοιτούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες δομές αλλά και τη σπουδαιότητα της λειτουργίας τους.
Στο Κ.Α.Α.Με.Α. Σερρών συναντηθήκαμε με τη Διευθύντρια αυτού κα. Μαρία ΚΟΥΜΛΙΑΛΗ, όπου έπειτα από τη συζήτηση που είχαμε σε εγκάρδιο κλίμα βεβαιωθήκαμε για τους συλλογισμούς μας, δηλαδή για το σπουδαίο λειτούργημα και προσφορά της συγκεκριμένης δομής στο κοινωνικό σύνολο και στην προστασία, φροντίδα και αγάπη που παρέχουν στα παιδιά και στους ενηλίκους που φιλοξενούνται στους χώρους της.
Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών συναντηθήκαμε με τον Διευθυντή αυτού κ. Ιωάννη ΔΑΡΝΑΚΑ και το μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Ρούλα ΤΑΠΑΣΚΟΥ, όπου ενημερωθήκαμε για την άρτια οργάνωση, τις διεξαχθείσες εξειδικευμένες δράσεις, τις παρεχόμενες γνώσεις και πρακτικές που διδάσκονται τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από το καταρτισμένο προσωπικό του σχολείου.
Δεχόμενοι τις ευχαριστίες τους για τη συμβολική κίνηση αλτρουισμού και προσφοράς μας, δεσμευτήκαμε για παρόμοιες ενέργειες μας στο μέλλον με γνώμονα την παροχή μικρής αρωγής της Ένωσης μας των Σερραίων Αστυνομικών σε αυτές τις δομές, ενστερνιζόμενοι ότι αυτές επιτελούν σπουδαίο έργο στο σημαντικότερο και πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, στην κοινωνία των παιδιών».

Κοινοποίηση