Ημερίδα διαβούλευσης στις Σέρρες για την 1η Αναθεώρηση Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Ανατολικής Μακεδονίας


H Γενική Διεύθυνση Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και οι Διευθύνσεις Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνουν ημερίδα διαβούλευσης με θέμα: «1η Αναθεώρηση Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Ανατολικής Μακεδονίας (EL11)».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, 9:30 π.μ. Αμφιθέατρο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών (Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες) & Διαδικτυακά μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο Facebook και στο YouTube.

Η ενεργός συμμετοχή κρίνεται απαραίτητη και αποφασιστικής σημασίας, προκειμένου η διαδικασία της Διαβούλευσης να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά και με διαφάνεια. Οι απόψεις που θα εκφραστούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αποτελέσουν υλικό για τη διαμόρφωση του οριστικού Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας (1η Αναθεώρηση).

Πληροφορίες για τη διαδικασία κατάρτισης της 1ης αναθεώρησης του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών Υδατικού Διαμερίσματος Θράκης βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο του Υ.Π.ΕΝ για τις πλημμύρες (http://floods.ypeka.gr).

Κοινοποίηση