Το Επιμελητήριο καλεί τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στην 88η Δ.Ε.Θ.


Πρόσκληση προς τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στην 88 η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνει το Επιμελητήριο. H Δ.Ε.Θ. θα πραγματοποιηθεί στις 07-15 Σεπτεμβρίου 2024, με τιμώμενη χώρα για φέτος την Γερμανία.

Το Επιμελητήριο Σερρών θα δώσει και φέτος το «παρών» στην μεγάλη έκθεση με την αναγνωρισμένη αξία και το υψηλό κύρος σε χώρο του Περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Στόχος για ακόμη μία χρονιά είναι η ανάδειξη του ευλογημένου τόπου μας και η ενίσχυση της εξωστρέφειας.

«Είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη δυναμική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και προσκαλούμε όλες τις σερραϊκές επιχειρήσεις να είναι δίπλα μας. Η Δ.Ε.Θ. αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια μεγάλη ευκαιρία να προβάλουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να ενισχύσουμε το τοπικό επιχειρείν, μέσα από γνωριμίες, επαφές και σύναψη συμφωνιών. Ευελπιστούμε σε αυξημένο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις- μέλη μας για τις οποίες θα υπάρξει επιδότηση μεγαλύτερη του 50% του κόστους συμμετοχής τους», δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Επιμελητήριο και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα : 23210 99744 και 99723 email: [email protected].

Κοινοποίηση