Το γάλα γαϊδούρας έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, νάτριο, σίδηρο, ψευδάργυρο και είναι χαμηλό σε λιπαρά και καζεΐνη.
Το γάλα γαϊδούρας αποτελεί λύση μοναδική σε άτομα με δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα.
Επισκεφθείτε τη φάρμα της οικογένειας Παπλιάκα «Onnosfarm», στα Χατζήδικα, στη Νιγρίτα Σερρών.
Τηλέφωνο: 697 926 3302.
Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb εδώ.