
Στον 77χρονο που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του, στη Λυδία Καβάλας, για την εξαφάνιση του οποίου είχε σημάνει Silver Alert, ανήκει η σορός που εντοπίσθηκε στις 3 Μαρτίου, σε περιοχή του Δήμου Αμφίπολης (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ της 3ης Μαρτίου, του Infonews24).
Συγκεκριμένα, ο 77χρονος, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στη Λυδία Καβάλας, το απόγευμα της 27/02/25, όταν έφυγε με το αυτοκίνητο του, προς άγνωστη κατεύθυνση και για άγνωστη αιτία. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Ο 77χρονος, εντοπίστηκε, δυστυχώς, νεκρός, στο αυτοκίνητό του, σε χαράδρα, σε επαρχιακή οδό της Πρώτης, πριν το μοναστήρι της Ανάληψης.
Όπως αναφέρει το Silver Alert, το αυτοκίνητο είχε εκτραπεί της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.