Δυστύχημα στο ύψος του Καμαρωτού-Συνελήφθη 59χρονος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στις 01:15, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Προμαχώνα-Λαγκαδά, στο ύψος του Καμαρωτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonew24, 59χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα, το οποίο οδηγούσε 40χρονος άνδρας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά ο 40χρονος, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου μετά από ώρες εξέπνευσε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της αστυνομίας, ενώ διενεργήθηκε προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonew24, ο 59χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση

Κοινοποίηση