Προετοιμασία για τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας στην SEREXPO 2025- Μεγάλη η συμμετοχή των Συλλόγων


Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Αυγούστου, συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών με τους εκπροσώπους Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων του Νομού, σχετικά με τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας που θα λάβει χώρα για ακόμη μία χρονιά, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της SEREXPO.

Toυς εκπροσώπους των Συλλόγων υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς ο οποίος τόνισε πως η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της SEREXPO και ευχαρίστησε όλους τους Συλλόγους που διαχρονικά στηρίζουν την εκδήλωση.

Ο φετινός Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 18.00 και θα αφορά σε μία αλμυρή και μία γλυκιά Παρασκευή. Για τη διαδικασία του Διαγωνισμού ενημέρωσε εκτενώς τους Συλλόγους ο Χρήστος Γκότσης, executive chef και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, που θα είναι φέτος οι κριτές του Διαγωνισμού.

Όλοι οι Σύλλογοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το θέμα του φετινού Διαγωνισμού και εξέφρασαν την πρόθεση να συμμετάσχουν .

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Α΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Γιώργος Μήχος, ο Γενικός Γραμματέας , Βασίλης Μαντζαρούδης, η Οικονομική Επόπτρια Διαλεχτή Παυλάκη, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Σωτήρης Κοτσαμπάς και τα μέλη του Δ.Σ. Θωμάς Τενεκετζής, Δημήτρης Ρήγας, Φώτης Γκατζιός, Κωνσταντίνος Πεταλωτής και Κωνσταντίνα Γούλα.

Να τονίσουμε πως οι Σύλλογοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο mail [email protected] και στο τηλέφωνο 23210 40027.

Κοινοποίηση