
Σε χωριά του δήμου Εμμανουήλ Παππά περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Ξένια Σιδέρη και Πέτρος Δίμηζας σήμερα, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.
Κάλεσαν όλους τους κατοίκους του δήμου Εμμ. Παπά, να ανταποκριθούν και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, το κόμμα που- όπως είπαν- θα είναι μπροστά σε κάθε «μάχη» και μετά τις εκλογές. Απευθύνθηκαν σε όλους όσους βρισκόταν σε μαγαζιά του Χρυσού, του Ν. Σουλίου, του Αγ. Πνεύματος, του Εμ. Παππά, της Πεντάπολης, να σκεφτούν καλά και να αξιολογήσουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα που κυβέρνησαν αλλά και αυτά που ήταν αναχώματα και στήριζαν αντιλαϊκές πολιτικές.
«Οι κάτοικοι των χωριών γνωρίζουν καλά τη σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας, με μισθούς και συντάξεις που εξαντλούνται από τα μέσα του μήνα, με λογαριασμούς και υποχρεώσεις που συνεχώς αυξάνονται. Να σκεφτούν την κατάσταση των Κέντρων Υγείας (ΚΥ), του νοσοκομείου που δεν μπορούν να καλύψουν βασικές υγειονομικές ανάγκες. Να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το νομό αναζητώντας εργασία στην ξενιτιά ή τις μεγαλουπόλεις . Είναι ώρα ο σερραϊκός λαός, η επαρχία, να σηκώσει κεφάλι και να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.























